White Hat Studios Debut di AS dengan BetMGM di Michigan
Toto

White Hat Studios Debut di AS dengan BetMGM di Michigan

White Hat Studios, cabang pembangunan iGaming bagi White Hat Gaming, telah dilancarkan di Amerika Syarikat dengan BetMGM, salah satu pengendali live data hk terkemuka di negara ini. BetMGM ialah pelanggan rasmi pertama White Hat Studios dan rakan kongsi akan mendapat manfaat daripada kepakaran masing-masing. Ketua Pegawai Eksekutif White Hat Studios Andy Whitworth mengulas mengenai pelancaran Michigan dengan BetMGM dan berkata:

Kami gembira melihat produk kami disiarkan secara langsung di AS, bermula dengan BetMGM di negeri Michigan yang hebat. Permainan kami telah dicuba dan diuji, dan kami yakin kandungan kami akan menggembirakan pemain AS.

Ketua Pegawai Eksekutif White Hat Studios Andy Whitworth
Di satu pihak, BetMGM akan menyediakan pembangun akses kepada khalayak Togel Sydney yang besar, manakala White Hat Studios akan membawa beberapa slot, permainan kemenangan segera, jackpot dan pilihan meja lain untuk dinikmati oleh pemain. Syarikat itu telah dapat membangunkan penyelesaian iGaming yang inovatif yang akan menarik perhatian pelanggan di seluruh Amerika Utara.

Membuat Langkah Menentukan di Pasaran AS
BetMGM ditetapkan untuk menerima beberapa permainan berjenama yang sudah diterima baik di tempat lain, termasuk Deal or No Deal, Ted, dan Peaky Blinders, sebagai beberapa tawaran berjenama paling hebat yang dibawa oleh White Hat Studios.

Ini adalah peristiwa penting untuk White Hat kerana syarikat itu ditubuhkan hanya 12 bulan yang lalu, dan dengan cepat berjaya memperoleh kedudukan di pasaran SGP Result AS dengan pelancaran AS ini. Walau bagaimanapun, ini bukan penghujung jalan dengan White Hat Studios berazam untuk memastikan kemasukan ke setiap pasaran iGaming utama dalam pasaran juga.

Mengulas mengenai pencapaian ini, Whitworth menambah bahawa syarikat itu telah dapat mencapai pencapaian yang sangat penting. Langkah seterusnya adalah untuk melancarkan dalam setiap bidang kuasa yang membenarkan iGaming terkawal dan memastikan portfolio syarikat disiarkan secara langsung dengan lebih daripada 15 pengendali.