Massachusetts Casinos GGR ing Agustus Hits M, padha 2021
Toto

Massachusetts Casinos GGR ing Agustus Hits $92M, padha 2021

Komisi Gaming Massachusetts (MGC), regulator gambling ing negara, announced sing revenue game kacarita dening operator dilisensi ing Sasi pungkasan $ 92 mayuta-yuta .

GGR kanggo Massachusetts ‘Telung Gambling Panggonan Hits $ 92M
Ana, MGC dirilis laporan paling anyar sing njelaske nganggo bentuk garis kinerja financial saka telung casinos dilisensi negara, Plainridge Park Casino , MGM Springfield lan Encore Boston Harbour ing Agustus. Kang menehi kritik dening Toto HK asil anyar, revenue game reged (GGR) kanggo telung casinos ora ngluwihi revenue kacarita kanggo periode sing padha taun pungkasan. Nyatane, $92 yuta minangka GGR sing dilaporake ing wulan Agustus taun iki, uga Agustus 2021 .

GGR wulan kepungkur ora ngluwihi asil saka taun kepungkur lan uga pajak sing diunggahake kanggo negara . In total, telung operator ing Massachusetts mbayar $25,9 yuta ing pajak . Angka iki ora ngluwihi asil sing dilaporake ing Agustus 2021, nalika negara ngumpulake pajak $26,2 yuta .

A risak sing diwenehake dening MGC marang Encore Boston Harbour mbayar $14,5 yuta ing pajak . Panggonan gambling tundhuk 25% tax. Ing tangan liyane, slot-mung Plainridge Park Casino , kang tundhuk 49% tax, kacarita ing paling Demo Slot kaloro mbayar pajak pungkasan sasi. Gunggunge, papan kasebut mbayar meh $5.9 yuta . Paling pungkasan, nanging paling ora, MGM Springfield, tundhuk 25% pajak, mbayar $ 5,5 yuta ing pajak pungkasan sasi.

Encore Boston Harbour nglaporake revenue paling dhuwur
Pungkasan sasi, GGR paling dhuwur dilapurake dening Encore Boston Harbour . Secara total, papan kasebut nglaporake $ 58,1 yuta ing GGR , nandhani kenaikan tipis yen dibandhingake karo $ 57,9 yuta sing dilaporake kanggo periode sing padha taun kepungkur. Miturut MGC, Encore Boston Harbour katon $ 22,7 mayuta-yuta ing game table GGR , nalika ajang slot GGR pungkasan Sasi $ 35,4 mayuta-yuta .

GGR paling dhuwur kaloro sasi pungkasan dilaporake dening MGM Springfield . GGR ajang ing Agustus kenek $ 22 mayuta-yuta , munggah rada saka $ 21,8 mayuta-yuta kacarita ing padha Sasi 2021. $ 22 yuta ing GGR break mudhun Togel Sydney kanggo $ 4,5 yuta ing revenue game table uga $ 17,5 yuta ing revenue slot .

Sasi pungkasan, Plainridge Park Casino kacarita GGR paling. Panggonan mung slot wis katon total $ 12 yuta ing GGR . Yen dibandhingake karo $12.7 yuta sing dilaporake ing Agustus 2021, ana penurunan 5.5%.