Lumba-lumba Miami Melihat Tua kerana Mereka Berharap untuk Kekal Tidak Terkalahkan pada Malam Khamis
Toto

Lumba-lumba Miami Melihat Tua kerana Mereka Berharap untuk Kekal Tidak Terkalahkan pada Malam Khamis

Bola Sepak Malam Khamis sepatutnya menjadi thriller. Miami Dolphins sedang mencari untuk kekal tidak tewas ketika mereka menuju ke Stadium Paycor untuk menentang Cincinnati Bengals, dan sepatutnya dapat melakukannya dengan bintang QB Tua Tagovailoa bermain dengan baik.

Tua Tagovailoa
Tua Tagovailoa, QB untuk Miami Dolphins, meraikan permainan di padang. The Fins menentang Bengals malam ini dalam apa yang sepatutnya menjadi Prize SGP permainan yang menarik untuk petaruh sukan. (Imej: Getty Images)
NFL sedang menyatukan dua pasukan yang keluar dari rehat. Dolphins dan Bengals kedua-duanya bermain pada Ahad lalu, berjalan pergi dengan kemenangan.

The Fins mengalahkan Josh Allen dan Buffalo Bills daripada persembahan cemerlang oleh Tagovailoa. Tetapi, hanya kerana Miami menarik diri daripada rampasan kuasa musim ini tidak bermakna mereka boleh mengharapkan perlawanan mudah menentang Bengal 1-2.

Ikan lumba-lumba adalah satu kekuatan yang perlu diperhitungkan musim ini. Pasukan yang mempunyai prestasi buruk musim lalu kelihatan sangat berbeza tahun ini. Diketuai oleh Tagovailoa dan dengan tambahan penerima lebar Tyreek Hill, kesalahan Dolphins setakat ini telah melancarkan semua silinder.

Miami berharap untuk mencapai kejayaan yang kali terakhir dilakukan pada tahun 1972. Ia tidak tewas satu pun perlawanan pada tahun itu, daripada perlawanan pertamanya hingga Kejohanan Super Bowl. Pemain ikan lumba-lumba memakai logo baharu pada pakaian seragam mereka tahun ini, menandakan ulang tahun ke-50 pencapaian itu.

Permainan Odds
The Bengals merasai kasih sayang daripada pembuat kemungkinan. Mereka berada -190 pada kebanyakan buku sukan untuk menyertai permainan, manakala Fins mendapat sekitar +160. Cincinnati telah menjadi pasukan yang kukuh untuk di belakang, menang 9-2 melawan spread (ATS) dalam 11 perlawanan terakhir mereka.

Sebaliknya, Miami adalah 11-1 berturut-turut dan 10-2 ATS dalam 12 terakhir mereka. Ini termasuk musim sempurna mereka setakat ini. Over/under adalah sekitar 48, tetapi bergerak apabila lebih banyak berita tiba tentang Tua. Setakat musim ini, bahagian bawah telah mengambil 67% daripada permainan.

White Bengal, yang dianggap spesies paling berbahaya, keluar dari sangkarnya malam ini. Menyokong dan bahagian bawah adalah pilihan yang baik, terutamanya jika Tua tidak berada pada tahap 100%.

Bengal Berenang Bersama Ikan
Akan terus timbul persoalan mengenai kemenangan 21-19 Miami ke atas Bills, tetapi permainan itu kini sudah berlalu. Tagovailoa telah melangkah jauh sejak SDY Hari ini tahun lalu dan membuktikan dirinya berulang kali dalam permainan itu.

QB menduduki tempat kedua dalam NFL dalam jarak hantaran dengan 925. Dia kini berada di tangga ketiga dalam lulus TD, setelah mengumpul lapan. Walaupun dia telah dipersoalkan untuk malam ini, menurut laporan kecederaan terkini, wartawan NFL Armando Salguero tweet bahawa dia akan bermula, memetik “sumber liga.”

Jika dia tidak, Dolphins akan memberikan pekerjaan itu kepada Teddy Bridgewater. Selepas persembahan ringkasnya minggu lalu, itu tidak memberi petanda yang baik untuk pasukan. Bridgewater melontar dan bolos dua kali, menamatkan permainan tanpa ela dan satu guni. Dia juga tidak berguna dalam dua perlawanan pertama musim ini.

Pasukan Bengal mendapat dua kekalahan sebelum QB Joe Burrow mendapati langkahnya menentang Jets. Dia melontar sejauh 275 ela, menyempurnakan 23 daripada 36 hantarannya. Menambah tiga TD pada jumlah pencapaian hari itu menunjukkan peminat Cincinnati bahawa Bengals telah kembali.

Lepaskan Harimau
Kali terakhir kedua-duanya bertemu ialah pada 6 Dis 2020, di Stadium Hard Rock di Florida. Miami menang, 19-7, dan Bengal tidak lupa.

Hill juga tidak melupakan beberapa perkara. Seperti fakta bahawa bek penjuru Bengals, Eli Apple menafikan dia melakukan pendaratan ketika dia bersama Ketua Kansas City tahun lepas. Ia bukan sahaja TD yang dia terlepas – ia adalah untuk Kejohanan AFC, yang Cincinnati ambil daripada Ketua.

Hill telah bercakap sampah sebelum perlawanan malam ini, mencari dendam Togel HKG terhadap Apple. Pro Bowler enam kali ingin membalas dendam dan memberi amaran kepada Apple, “Cheetah ada di sini.”

Bek penjuru Bengals berkemungkinan akan menentang Hill, walaupun buku lalinya telah memberi masalah kepadanya minggu ini. Apple adalah pertahanan terbaik yang dimiliki Bengal, tetapi dia cenderung untuk tercekik di bawah tekanan – kecuali menentang Hill.

Hill mungkin membawa cheetah, tetapi semua orang tahu bahawa harimau Bengal lebih kuat. Tahun ini, Cincinnati telah memperkenalkan pakaian seragam “White Bengal” baharunya, yang bermaksud ancaman Hill mungkin berdering kosong.